16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Березень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 03 березня 2017

    Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 1 березня 2017 року № 105 «Про проведення призову громадян України на строкову військову службу на території області в квітні – травні 2017 року», з 3 квітня по 31 травня 2017 року відбудеться ряд заходів щодо призову громадян України на строкову військову службу. Про це повідомив керівник патронатної служби  облдержадміністрації Борис Кондратюк сьогодні, 3 березня 2017 року, під час засідання ради оборони області.

    За словами Бориса Климовича, в розпорядженні визначені завдання всім структурним підрозділам обласної державної адміністрації, районним державним адміністраціям, обласному військовому комісаріату, ГУ Нацполіції та тим, хто причетний до цієї роботи. Відтак, необхідно організувати роботу таким чином, аби все пройшло відповідно до плану.

    Заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець та директор департаменту соціального захисту населення Оксана Гобод 2 березня 2017 року прийняли участь в засіданні колегії Мінсоцполітики, яка відбулась під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та Міністра соціальної політики України  Андрія Реви.

    Зокрема, Андрій Рева детально розповів присутнім про існуючий стан речей в соціальній сфері та про рішення прийняті Міністерством соцполітики у 2016 році.

    3-го березня Володимир-Волинський модернізований міськрайонний Центр надання адміністративних послуг відвідали представники організацій-донорів європейського проекту з модернізації ЦНАПів в Україні Беренд де Гроот – керівник програм співробітництва Представництва ЄС в Україні, Бастіан Вайгель та Анна Гайдучок – директор і менеджер програм GIZ проекту «U-Lead», та керівник проекту «ЦНАП як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади», у Волинській, Львівській та Рівненській областях Роман Матвійчук.

    Сьогодні, 3 березня, у залі засідань відбулося навчання керівників та бухгалтерів сільськогосподарських підприємств та голів фермерських господарств з актуальних питань галузі агропромислового комплексу, податкових та законодавчих змін у 2017 році.

    У семінарі взяли участь начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Юрій Кравчук, його заступник - начальник відділу розвитку галузей АПК Світлана Мазурок, начальник головного управління держгеокадастру у Волинській області Василь Василенко, перший заступник начальника Володимир-Волинської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області Оксана Левчук, начальник відділу платежів до пенсійної системи та контролюючої і перевіряючої роботи Наталія Назарук, представник державного фонду підтримки фермерських господарств у Волинській області, заступник директора Центру зайнятості Надія Веремчук, представник Приватбанку Олена Лященко, головний експерт з умов праці управління соціального захисту Сергій Подопригора, представник громадської організації "Твоя земля" Олександр Тимошенко та провідний спеціаліст відділу захисту рослин управління Держприродслужби Галина Андрощук.

    Онлайн-ресурс AgroPortal.ua та асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) оголошують про старт II Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2017».

    Конкурс проходитиме за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України,Посольства Франції в Україні (узгоджується), Асоціації фермерів і приватних землевласників України, Аграрного союзу України, Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад, Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології імені М.Т. Рильського НАН України, Української асоціації активного та екологічного туризму, Науково-консультаційного центру з туризму, Асоціації гідів України та Асоціації гостинності України.

    Розширена нарада керівників професійно-технічних навчальних закладів з теми «Аналіз результативності роботи професійно-технічних навчальних закладів області у 2016 році та завдання щодо реалізації освітньої політики у регіоні на 2017 рік» відбулася 28 лютого 2017 року на базі Луцького вищого професійного училища будівництва та архітектури за участю заступника голови Волинської облдержадміністрації Мишковець Світлани Євтихіївни та головного спеціаліста Департаменту професійної освіти Міністерства освіти і науки України Хоменко Олени Вікторівни.

    Наповнення місцевих бюджетів – одна з найбільших проблем голів сільських та селищних рад. Вони часто нарікають на нестачу фінансування для вирішення тих чи інших потреб громад, тому просять допомоги коштами з районних чи навіть обласного бюджетів. Однак ряд правових механізмів для залучення фінансів, котрі, як не дивно, лежать на поверхні, – не беруться до уваги. Один із таких – надходження податків із роздрібного продажу підакцизних товарів, як-от алкогольні та тютюнові вироби, паливо тощо.

    У Луцьку 28 лютого відбувся навчальний семінар для представників ОТГ для координації дій ОВВ та ОМС з питань соціального захисту дітей і запобігання дитячій бездоглядності та вчиненню ними правопорушень. Захід відбувся з ініціативи Волинського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» та  за підтримки Волинської обласної державної адміністрації.

    Для участі у семінарі до Луцька прибули представники ОТГ, відповідальні за напрямок налагодження роботи служби у справах дітей та представники районних держадміністрацій.

    1 березня відбувся виїзний прийом громадян у населених пунктах Зимнівської об’єднаної територіальної громади.

    Прийом проводили заступник голови районної ради Алла Мельник, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Петро Чуцький, начальник управління соціального захисту РДА Наталія Голюк. Об’єднану територіальну громаду представляв заступник голови Василь Поліщук.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua