16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Січень 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
              1 2
    3 4 5 6 7 8 9
    10 11 12 13 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23
    24 25 26 27 28 29 30
    31            
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 11 січня 2022

    У зв'язку із численними зверненнями учасників судового процесу щодо початку перебігу процесуальних строків при отриманні процесуальних документів через Електронний суд, Державна судова адміністрація України надає детальні роз'яснення. Ознайомитись з Інструкцією ЄСІТС - за посиланням https://wiki.court.gov.ua

    В рамках судової справи №0940/2301/18 від 10.12.2021 Верховним судом сформовано висновок про те, що рішення ОМС про встановлення місцевих податків і зборів не вважаються регуляторними актами. У зв’язку з цим ДРС надає методичні роз’яснення. 

    За тиждень із 3 до 9 січня у районі зафіксовано 64 випадки захворювання на коронавірус. На стаціонарному лікуванні перебуває 47 осіб із підтвердженим діагнозом, у реанімаційних відділеннях отримують інтенсивну терапію 6 осіб, до апарату ШВЛ підключені двоє. Відсутність масових спалахів хвороби спостерігається на фоні зростання кількості вакцинованих громадян.

    Як отримати допомогу з безробіття? Чи можна влаштувати на роботу іноземця або людину без громадянства? Скільки часу знадобиться, щоб перереєструватися в центрі зайнятості? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку найпопулярніших держпослуг, пов’язаних із працевлаштуванням. 

    В Україні дозволили бустерну дозу вакцини проти COVID-19 для всіх вакцинованих осіб віком від 18 років. Оптимальний термін ревакцинації – від 6 до 9 місяців після завершення первинного курсу вакцинації незалежно від того, якою вакциною щепилася людина. Введення бустерної дози вакцини проти COVID-19 вже продемонструвало свою безпечність. Вона посилює імунну відповідь та ефективність проти різних актуальних варіантів коронавірусу SARS-CoV-2.

    10 січня голова райдержадміністрації Юрій Лобач провів нараду зі своїми заступниками, в ході роботи вони обговорили ряд важливих питань функціонування району. «Нуль пацієнтів у реанімації та на ШВЛ, нуль померлих та госпіталізованих за останню добу – коронавірусна статистика за даними Володимир-Волинського ТМО, виявлено лише 10 нових хворих. Це свідчить, що масова вакцинація має дієвий вплив на стан захворюваності», -насамперед акцентував на увагу учасників наради голова РДА.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua