Версія для друку
Понеділок, 23 серпня 2021 12:25

Вшанували Державний Прапор України

23 серпня, у День Державного Прапора України, голова райдержадміністрації Юрій Лобач, його заступник Віктор Фіщук, голова райради Віктор Хиць із заступником Андрієм Оніщуком, працівники РДА і районної ради взяли участь у церемонії підняття Держпрапора у парку «Слов’янському».

«Наш стяг - це не тільки символ, гордість і святиня, а ще й емблема країни, яка символізує її суверенітет, її незалежність. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор. Саме тому День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Тож шануймо наш національний символ, єднаймося під його полотнищем у прагненні до миру, злагоди та розбудови нашої прекрасної держави!», - зазначив у своєму виступі  голова райдержадміністрації Юрій Лобач.

Разом із головою районної ради Віктором Хицем вони вручили грамоту за активну громадську позицію, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 30-річчя незалежності України жительці села Льотниче Ользі Козел, а також зачитали грамоту, призначену для вручення мешканцю села Верба Дмитру Себію, який не зміг прибути на урочистості. Далі учасники заходу святковою ходою пронесли містом 30-метровий прапор, керівники міста і району поклали квіти до символічної могили борцям за волю України, обеліску Слави та меморіальної дошки загиблим героям АТО.

Переглядів 4121

Галерея зображень