Версія для друку
П'ятниця, 21 січня 2022 16:11

Ми – це Україна: урочистості з нагоди Дня Соборності

21 січня голова райдержадміністрації Юрій Лобач, заступник голови районної ради Андрій Оніщук, секретар міської ради Іван Юхимюк, працівники установ та закладів міста і району, представники громадських, релігійних організацій взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня Соборності України. У цей день були покладені квіти до символічної могили борцям за волю України та меморіальної дошки загиблим у АТО/ООС, відбувся святковий концерт.

У своєму звернення до учасників урочистостей голова райдержадміністрації Юрій Лобач наголосив на важливості національної та суспільної єдності, важливому значення Дня Злуки, який 103 роки тому став відправною точкою для відліку історії сучасної Української державності.

З нагоди величного державного свята Подякою голови районної державної адміністрації та голови районної ради за активну громадську позицію, особисті досягнення та вагомий внесок у розбудову суспільно значущих галузей нагороджені: ветеран сфери культури району, активна членкиня громадської організації «Союз Українок» Наталія Авдєєнко, керівник громадської організації «Військово-патріотичний центр «Третій полк» Руслан Бормовий, депутат Зимнівської сільської ради, продовжувач багаторічної родинної традиції розвитку фермерства та сільського господарства Валерій Шпур. А Подяку від районної влади та медаль «За любов до професії» отримав Заслужений майстер народної творчості України, Почесний громадянин міста Володимира, Волинський Фаберже Анатолій Бойко.

Переглядів 5860

Галерея зображень