Версія для друку
Середа, 07 грудня 2022 12:10

Віримо в ЗСУ, віримо в перемогу: військовослужбовців привітали із професійним святом

6 грудня начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, голова районної ради Віктор Хиць, Володимирський міський голова Ігор Пальонка, Устилузький міський голова Віктор Поліщук та Оваднівський сільский голова Сергій Панасевич взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Збройних сил Украни, в ході яких привітали з професійним святом військовослужбовців району. В цей день безліч слів подяки линули на адресу армійців, які в нерівних боях, але впевнено і достойно дають відсіч ворогу, боронять рідну землю і наближають переможний мир в Україні. А в пам'ять загиблих Героїв усі присутні схилили голови в скорботній хвилині мовчання.

«Ми непохитно віримо у Збройні сили, бажаємо військовослужбовцям швидкого повернення з фронтів із славетною перемогою над окупантами. Міць та витривалість української армії вражає увесь світ, а ми, цивільні громадяни пишаємось нашим військом та робимо усе можливе, аби допомогти йому вистояти і перемогти. В свою чергу, завдяки вашому захисту, працюємо тут, щоб забезпечити людям якомога кращі умови життя в тилу і ще більшу допомогу армії!», - зазначив у вітальному слові Юрій обач та побажав представникам ЗСУ міцного здоров’я, родинного добробуту та чимшвидше повертатись додому живими, неушкодженими і з перемогою.

А за відданість Батьківщині та справі її захисту, за старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Збройних сил України Грамотами від районної влади та цінними подарунками нагородили військовослужбовців: підполковника Олега Комісарчука, капітанів Ігоря Бабця, Валерія Макаревича, Олега Кришука, Ігоря Хаб’юка, майорів Бориса Бондаренка, Андрія Сілецького та Віктора Ясінського, майстер-сержанта Олександра Бугайчука, лейтенанта Сергія Вальчука, старших сержантів Павла Кулю, Галину Дубинюк, Сергія Савіна, Олександра Чижа, сержанта Миколу Середюка, молодших пані сержантів Наталію Юзькову та Наталію Ромащук, штаб-сержанта Івана Панфілова, старшину Ростислава Конопацького, старших солдатів Павла Гуковського, Олександра Дорошенка, Антоніну Зай,  Костянтина Кузьмича, Руслана Миртинця, Юрія Нестеренка, Андрія Проскуру, Оксану Чернишову, Олександра Степаненка, солдатів Валерія Малявка, Олександра Сільвановича, Вадима Толстого, рядових Олександра Губчика, Івана Лопату, працівника ЗСУ Анатолія Донських.

Нагороди і подарунки військові отримали і від очільників територіальних громад району.

Переглядів 3188

Галерея зображень