16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Лютий 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28            
    Головна>Заходи на тиждень>Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 02 лютого 2022
    Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 02 лютого 2022

    На  виконання Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації Міністерством соціальної політики України розроблено електронний кабінет особи з інвалідністю як один із інструментів для подання документів і заяв про взяття на облік для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації.

    Щеплюватимуть дітей віком від 6 місяців до 6 років (5 років 11 місяців 29 днів), які з певних причин пропустили одну чи більше необхідних за віком доз щеплення. Щеплення від поліомієліту внесені у перелік обов’язкових* (ст. 12 ЗУ «Про захист населення від інфекційних хвороб») гарантованих державою щеплень. Їх можна отримати безоплатно у свого сімейного лікаря або педіатра, якщо вони працюють у закладі, що має договір із Національною службою охорони здоров'я України.

    Усі, хто отримав бустерну дозу щеплення від COVID-19, тепер можуть завантажити новий COVID-сертифікат. Щоб отримати сертифікат, достатньо надіслати відповідний запит на порталі чи в застосунку «Дія». Зробити це можна одразу в перший день введення дози вакцини проти COVID-19. Термін дії такого документа складатиме 270 днів, як і в усіх країнах ЄС.

    В селищі Люблинець Ковельського району 1 лютого відкрили новозбудовану амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Зведення медичного закладу завершено у 2021 році в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». За дорученням голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка привітати колектив медустанови та місцевих жителів із відкриттям амбулаторії приїхав начальник управління охорони здоров’я ОДА Юрій Легкодух.

    У Міністерстві розвитку громад та територій розробили інформаційний посібник з будівництва харчових блоків у середніх загальноосвітніх школах. Рекомендації стосуються як звичайних шкільних харчоблоків, так і харчоблоків так званих «опорних кухонь», які зможуть забезпечувати доставку їжі в інші заклади загальної середньої освіти. Посібники розроблені у межах реформи шкільного харчування, яку ініціювала перша леді Олена Зеленська.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua