17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
              1 2
    3 4 5 6 7 8 9
    10 11 12 13 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23
    24 25 26 27 28 29 30
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 14 квітня 2017

    Питання безпеки у період пасхальних свят – провідна тема засідання ради оборони Волинської області, що відбулась сьогодні, 14 квітня 2017 року, під керівництвом голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

    Зокрема, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області вкотре звернувся до представників влади на місцях з проханням максимально контролювати ситуацію в районах. В той же час лісівникам та працівникам ДСНС необхідно посилити заходи протипожежної охорони, адже люди масово виїжджатимуть на відпочинок у святкові дні. Окрім того, незабаром розпочнуться травневі свята, підготовка до яких уже триває. Попередньо Володимир Петрович зустрівся із представниками силових структур, з якими обговорили питання безпеки під час свят.

    Вітання голови облдержадміністрації з нагоди найбільшого свята християн – Воскресіння Христового.

    Великодня писанка – унікальний український артефакт, прадавній символ сонця, життя та весняного відродження. Шановні волиняни, любі мої земляки, у ці світлі пасхальні дні бажаю кожній родині, кожному мешканцеві краю сонця в душі, а нашій Україні – квітнути у мирі та злагоді.

    ШАНОВНІ КРАЯНИ!

    Щиро вітаю Вас із величним православним святом – світлим Воскресінням Христовим!

    Сумна статистика свідчить, що 2/3 населення України помирає від серцево-судинних захворювань. Тому впровадження урядової програми «Доступні ліки» є надзвичайно важливим кроком на шляху поліпшення здоров’я українців. Відтак, 13 квітня 2017 року відбулася селекторна нарада з питань охорони здоров’я з головами обласних державних адміністрацій під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

    Саме так оцінив голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик роботу житлово-комунальних служб області в опалювальний сезон 2016-2017 років під час чергового засідання антикризового енергетичного штабу.

    За словами начальника управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Андрія Пирога, підготовка до опалювального сезону проходила в складних умовах, в основному – через брак коштів. Тим не менше, 4 жовтня 2016 року, відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації № 444, розпочато подачу тепла. Зокрема, 1636 житлових будинків опалювали централізовано, практично всі 869 котелень працювали безперебійно. Як наслідок, тепло було у всіх дошкільних навчальних закладах, закладах освіти, науки та охорони здоров’я, підприємствах та установах області.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua