Версія для друку
Понеділок, 26 грудня 2016 14:45

Населені пункти Зимнівської сільської ради відвідала голова райдержадміністрації

Жителі на прийом до голови РДА йшли з проблемами різного роду: хтось зі своїм особистим, з тим, що наболіло, хтось - з проблемами, які непокоять усю сільську громаду. Найбільше нарікань було на стан доріг та перевізників, які частенько не дотримуються графіку руху. Непокоїть жителів Черчич та Маркостава також стан медпунктів, які знаходяться у незадовільному стані та не опалюються.

Наталія Василець, будучи у Бубнові, не оминула можливості зайти у дитячий садочок, який нещодавно відкрили. У затишному комфортному приміщенні ще пахне новими меблями, а малята уже готуються зустрічати Новий рік: водять хороводи, розучують новорічні пісні та декламують вірші, які невдовзі під ялинкою розкажуть Діду Морозу.

Відвідала очільниця під час робочої поїздки і пам'ятку архітектури у с. Черчичі - місцеву церкву, дзвіниця якої потребує ремонту. Католик В. А., голова Зимнівської ОТГ, пообіцяв посприяти ремонтним роботам у даній святині. 

Отримають подарунок до Нового року і маленькі мешканці сіл Черчичі та Маркостав, які до школи у сусіднє село добираються пішки - незабаром до них уже курсуватиме новенький шкільний автобус.

 

Переглядів 2468

Галерея зображень