16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Українські дороги за європейськими стандартами стають реальністю
    Субота, 12 червня 2021 08:16

    Українські дороги за європейськими стандартами стають реальністю

    Європа у нас асоціюється з багатьма стандартами, у тому числі з якісними дорогами. І кожен, хто хоч раз побував за кордоном, розуміє, про що йдеться. Адже за роки незалежності дорожня галузь постійно недофінансовувалась, часто здійснювався лише ямковий ремонт, внаслідок чого чимало доріг зруйнувалися.

    Питання стану дорожнього господарства є одним з перших, яке порушив Президент України Володимир Зеленський. І сьогодні, завдяки ініціативі Глави держави «Велике будівництво», дорожня інфраструктура країни та Волині зокрема, набуває нового вигляду.

    Щоб побачити результати цієї роботи, не обов’язково читати звіти дорожніх служб. Сьогодні ми бачимо модернізовані дороги навіть у  віддалених селах. Якісні автошляхи з облаштованими узбіччями та сучасними зупинками –  це вже незаперечний факт. І хоча цей процес ще далекий від завершення, і ще чимало доріг у нашій державі потребують капітального ремонту, чимало з них уже сьогодні насправді європейської якості.

    «У 2020 році завдяки програмі Президента України Володимир Зеленського «Велике будівництво» нам вдалося відновити дорожнє покриття на більш, ніж 134 кілометрах волинських доріг державного значення, – зазначає голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко. — Цьогоріч планується будівництво, ремонт та реконструкція ще понад 230 км кілометрів доріг державного значення».

    Слід зазначити, що модернізуються також і дороги місцевого значення. На ремонт волинських доріг місцевого значення у 2021 році буде спрямовано майже 713 млн грн. З них 120 млн 559 тис. гривень – на дороги комунальної власності у населених пунктах області. За ці кошти в області заплановано відремонтувати 44,5 км комунальних доріг на 66-ти об’єктах.

    Коли ми говоримо про якісні дороги, то маємо на увазі не лише належне покриття автошляху, а й безпеку руху, комфорт водіїв та пасажирів, мінімальний вплив на довкілля. А ще – це якість та рівень освітніх, медичних, адміністративних послуг, що надаються населенню.

    «Нові підходи до реформування дорожньої галузі, зокрема, здійснення контролю на всіх етапах реалізації проєктів з ремонту автошляхів, спрощення та прискорення бюрократичних процедур, ефективне управління будівельними роботами дозволить забезпечити швидке та якісне оновлення дорожньої інфраструктури та зробити дороги насправді європейськими», – переконаний очільник області.

    Управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

    Переглядів 5142
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua